Αρχική   Εταιρεία   Επικοινωνία
Επιλογή γλώσσας: English
Email: Κωδικός:
Λαχνοί που χτυπάω:
Αρ. Λαχνού Τιμή Ακυρώνω
Όχι λαχνοί ακόμα.
Καλάθι:
Προϊόν Τιμή
Δεν υπάρχουν προϊόντα ακόμα.
Χτύπημα στην Αίθουσα της Δημοπρασίας

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.
Όταν έρθετε στην δημοπρασία, θα σας δοθεί ένας αριθμός. Όταν θέλετε να χτυπήσετε, αρκεί να σηκώσετε τον αριθμό σας. Εάν δεν υπάρχει άλλος ενδιαφερόμενος θα τον πάρετε στην τιμή εκκίνησης. Διαφορετικά ανεβάζουμε τα χτυπήματα σύμφωνα με τα βήματα που περιγράφονται στους "ΟΡΟΥΣ ΠΩΛΗΣΗΣ" της δημοπρασίας. Μπορείτε να σταματήσετε τα χτυπήματα όποτε επιθυμείτε κατεβάζοντας τον αριθμό σας.

Πριν την έναρξη της δημοπρασίας θα σας δοθεί η λίστα με τις "τιμές εκκίνησης αίθουσας". Σε αυτήν την λίστα μπορείτε να δείτε ποιοι λαχνοί έχουν γραπτές εντολές και την νέα τιμή εκκίνησης που έχει διαμορφωθεί από αυτές (π.χ. ο λαχνός χ έχει τιμή εκκίνησης 100€. Έχουμε εντολή από τον αγοραστή Α για 110€ και από τον αγοραστή Β για 200€. Στην λίστα εμφανίζεται η τιμή 120€ η οποία αντιπροσωπεύει την τιμή που θα κατακυρωθεί στον αγοραστή Β, εάν δεν ενδιαφερθεί κανείς στην αίθουσα)

Δυστυχώς αυτή η λίστα δεν είναι ποτέ πλήρης λόγω των εντολών που δεχόμαστε την τελευταία στιγμή, μετά την εκτύπωση της λίστας. Αυτά τα χτυπήματα της τελευταίας στιγμής ανακοινώνωνται στη διάρκεια της δημοπρασίας.

2. ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Αν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε οπωσδήποτε κάποιον λαχνό και δεν μπορείτε να παρευρεθείτε στην αίθουσα, μπορείτε να πάρετε μέρος τηλεφωνικά.
Πως λειτουργεί:
α. Έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας και μας λέτε τον πρώτο αριθμό λαχνού που σας ενδιαφέρει.
β. Μας δίνετε έναν αριθμό επικοινωνίας.
γ. Σας λέμε τι ώρα (περίπου) θα σας πάρουμε τηλέφωνο.
δ. Σας παίρνουμε τηλέφωνο ΠΡΙΝ φτάσουμε στον πρώτο λαχνό που σας ενδιαφέρει (Π.χ. αν ο πρώτος λαχνός που σας ενδιαφέρει είναι ο 1400 θα σας πάρουμε τηλέφωνο γύρω στον λαχνό 1380-1385)
ε. Σας λέμε τηλεφωνικά τον αριθμό λαχνού και μετά σας ρωτάμε ποσά (π.χ. λαχνός 1401, 110€ είστε; 130€ είστε κλπ) μέχρι είτε να σας κατακυρωθεί είτε να παραιτηθήτε.
στ. Μόλις τελειώσουν οι λαχνοί που σας ενδιαφέρουν γίνεται μια ανακεφαλαίωση των αποτελεσμάτων σας.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Θα πρέπει να εξασφαλίσετε ότι το τηλέφωνό σας θα είναι διαθέσιμο την ώρα της δημοπρασίας (Η ώρα που σας έχουμε πει ότι θα σας πάρουμε είναι κατ' εκτίμηση). Ειναι καλύτερο να μας δώσετε 2 τηλέφωνα. (σταθερό και κινητό). Αν δεν μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ.

Vlastos auctions
40, Vas. Georgiou street | 15233, Halandri
Phone +30.210.68.34.749 , +30.215.540.16.55 | FAX +30.213.0.116.116 | E-Mail info@vlastos.com